Salón Wivien v Stropkove vás zmení po estetickej, ale i zdravotnej stránke

Bezbolestná epilácia, prístrojové ošetrenie pleti, či odbúranie tuku už pri prvej procedúre. To všetko ponúka Salón Wivien, ktorý nájdete v Stropkove. Tím odborníkov sa o vás postará tak, že sa vám ani nebude chcieť odísť. K dispozícii je aj poradenstvo ohľadom chudnutia, zdravej výživy i doplnkov. V salóne nájdete aj inovatívne produkty od prestížnej nemeckej spoločnosti, ktorá je lídrom na trhu a prináša unikátne produkty.

Jednou z hlavných možností, ktoré ponúka tento salón, je MPL. Ide o veľmi široké svetelné spektrum s mimoriadne vysokou efektivitou. V rámci ponúkaných procedúr tu môžete využiť aj bezbolestnú epiláciu, ktorá spočíva v presvecovaní chĺpkov multipulznou svetelnou energiou. Hlavnou výhodou je, že MLP systém generuje viac vlnových dĺžok na pokrytie širokého spektra. Toto svetlo spomínaného systému preniká do pokožky niekoľko milimetrov, čo je dostatok na ošetrenie nežiaducich chĺpkov, dokonca krvných ciev, akné alebo prebytočných pigmentov. Nehrozí vám tu žiadne poškodenie kože, žiadne popáleniny, či bolesť. Trvalým výsledkom je hodvábna, jemná a hladká pokožka. Ak túžite schudnúť a cítiť sa zdravšie, určite vyskúšajte Chudnutie po ležiačky. Hneď po prvej procedúre uvidíte úbytok z celkového obvodu (2-5 cm). Len po 45 minútovej procedúre sa potešíte prvým výsledkom z redukcie obvodu brucha, zadku a nôh. Avšak toto chudnutie poskytuje mnoho ďalších výhod, ako napríklad očistu organizmu od toxínov či uvoľnenie lymfatických ciest. Ďalšími pozitívami sú účinné a rýchle spevnenie ochabnutej pokožky a tkaniva. Zároveň je Chudnutie po ležiačky modernou a momentálne jednou z najúčinnejších metód redukcie až odstránenia celulitídy. Viditeľný účinok už po pár procedúrach. V rámci spomínaného Chudnutia po ležiačky môžete využiť aj ošetrenie ultrazvukom, vďaka ktorému spevníte svoje stehná, zadok a okrem toho sa vám vyčistí lymfatický systém.  Salón Wivien si určite obľúbite aj z dôvodu, že tu máte „všetko pod jednou strechou“. Nachádza sa tu totiž aj kozmetické štúdio, v rámci ktorého sú možnosti ako ošetrenie scrubberom, ultrazvukové ošetrenie, dermabrasion, vitamínové ošetrenie aha kyseliny, bankovanie tváre, čistenie pleti, masáž tváre i dekoltu, kompletné hĺbkové čistenie a mnoho ďalších kozmetických procedúr. Porozprávali sme sa aj s majiteľkou, Anetou Veselskou. „Náš salón v Stropkove funguje od decembra minulého roka. Chcela som pracovať v niečom, čo v našom meste ešte nie je, čo je zaujímavé a žiadané. Teším sa, že môžem pomáhať ľuďom po estetickej, ale aj zdravotnej stránke,“ priblížila a dodala, že doterajšie ohlasy na salón sú veľmi pozitívne a ľudia sa sem radi vracajú. Salón Wivien je určený nie len pre nežnejšie pohlavie, ale i pre pánov a nájdete ho na ul. Akademika Pavlova 312/11 v Stropkove, objednať sa môžete aj na telefónnom čísle 0910 910 612. Tím salóna Wivien sa už teraz teší na ďalších nových spokojných zákazníkov.

-pk-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.