Denis Potoma zamieril do prvoligovej Serede

Stropkovčan Denis Potoma strávi jarnú časť sezóny 2019/20 na hosťovaní v ŠKF Sereď, ktorého na hosťovanie vypožičal ŠK Slovan Bratislava. Každý futbalista túži hrať a dostať šancu v prvej lige. Sereď mala o Denisa záujem, čo ho veľmi potešilo, a tak neváhal a šiel do toho.
V Slovane je veľmi silná konkurencia a podľa Denisových slov obzvlásť na jeho poste, čiže na pozícii stredného záložníka. „Vedel som, že nedostanem veľa príležitostí a to bola hlavná príčina, prečo som sa rozhodol odísť do Serede.“ Práve so Sereďou už Denis odohral svoj prvý zápas, v ktorom sa mu podarilo zahviezdiť aj gólom. Mladý talentovaný futbalista prezdradil, že takýto debut naozaj nečakal. „Sú to fantastické pocity. Prvý štart a prvý ligový gól. Spomínaný zápas bol podľa mňa veľmi náročným, keďže sme potrebovali vyhrať a získať tri body, čo sa nám aj podarilo. Hralo sa mi veľmi dobre, pretože na takú príležitosť som čakal a naplno som si ju vychutnal,“ priblížil a dodal, že pred jeho prvým zápasom, ktorý odohral v drese Serede, sa cítil uvoľnený. Nepociťoval žiaden tlak či stres, práve naopak, tušil, že práve v tento deň môže prísť šanca a veril, že ju dokáže využiť. Jeho očakávania, čo sa týka zápasu, sa naplnili. „Je to Fortuna liga a tá je naozaj nesmierne náročná. Pocítil som to hneď, ako som vybehol na ihrisko. Súper bol náročný a tempo tiež.“ Náš rodák nám v závere prezradil, že týmto sa mu podaril malý krôčik k presadeniu sa. Napriek tomu však nechce zaspať na vavrínoch. Naďalej plánuje na sebe tvrdo pracovať, ísť od zápasu k zápasu, na každom tréningu vydať maximum a myslieť pozitívne. „Verím, že dostanem ešte tú príležitosť a využijem ju najlepšie, ako viem,“ dodal s úsmevom.

-pk-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.