O váš hlas vo voľbách sa uchádza aj Jaroslav Olejar (SNS)

29.február 2020 bude dňom, ktorý môže zmeniť Slovensko. Práve v tento deň sa budú konať Parlamentné voľby. O váš hlas sa v rámci nich uchádza aj Mgr.Jaroslav Olejar (SNS) z Giraltoviec s číslom 55. Pracuje ako manažér v oblasti personalistiky a stavieb. Zaujíma sa však aj o celý prešovský kraj. Pred niekoľkými rokmi bol vymenovaný za predsedu OR SNS a od vtedy sa venuje projektom a výzvam pre mestá a obce v okrese Svidník.

Doterajšie výsledky jeho práce  za roky 2018 a 2019

  • Mesto Svidník (opravy materský škôl, interaktívne učebne, úprava športovísk a oprava miestnych komunikácií)
  • Mesto Giraltovce (schválená investícia pre ŠK Slovan Giraltovce na zakúpenie unimobuniek šatní na tréningovom futbalovom ihrisku v Parku, dovybavenie posilňovne na strednej škole, zakúpenie zdravotníckych pomôcok na Poliklinike)
  • V obciach Dukovce, Želmanovce, Železník, Mičakovce, Lužany, Valkovce, Nová Polianka, Mestisko, Rovné, Dubová, Roztoky, Kružľová, Vagrinec a Šemetkovce, ale i Čičava to boli financie na opravu oplotení cintorínov, rekonštrukcie verejných osvetlení a rozhlasov, nové cesty po dedinách, opravy obecných úradov i kultúrnych domov, výstavba chodníkov, malých miestnych parkov a úpravy okolia kostolov.

„Veľmi dobre sa mi spolupracuje s ministerkou školstva Martinou Lubyovou, vďaka ktorej sa nám podarilo zachrániť jednu zo stredných svidníckych škôl. Dlhé roky sa zanedbával aj havarijný stav základných škôl. Ministerska školstva po osobnej  prehliadke spomínaných škôl rázne zasiahla. Vyčlenením finančných prostriedkov začala dávať ihneď do poriadku ich havarijný stav.  Touto cestou by som sa jej chcel veľmi pekne poďakovať. „

Kandidát Jaroslav Olejar má hlavné priority, medzi ktorými sú zvýšenie zamestnanosti, investori do miest – práca doma pri rodine,  viac detských ihrísk, podpora voľnočasových aktivít pre dôchodcov.

29.februára 2020 choďte voliť, aj Váš hlas je dôležitý!

-pk-

Objednávateľ: SNS, Šafaríkovo nám.1, Bratislava

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.