Monika Prekstová zmení vaše nechty na nepoznanie v salóne MONA NAILS

Starostlivosť o nechty na rukách u odborníkov dnes už nie je ničím výnimočným. Dôležité však je vybrať si tú správnu manikérku. Monika Prekstová, ktorá sa o vaše nechty postará v Stropkove v salóne MONA NAILS, nám prezradila viac.

Jej salón funguje od začiatku novembra minulého roka. Moniku táto práca baví a napĺňa, aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa pre ňu rozhodla. Otvoreniu spomínaného salóna predchádzalo absolvovanie akreditovaného kurzu. V salóne MONA NAILS je k dispozícii kompletná starostlivosť o nechty pre nežnejšie pohlavie, ale aj pre pánov. Využiť môžete manikúru, no v ponuke sú aj gélové nechty či gel lak, v rámci ktorých si môžete vybrať z viac ako 120 farieb.  „Najväčší záujem je však o spomínané gélové nechty. Veľmi si to pochvaľujú aj ženy, ktoré majú krátke lôžko, ktoré sa dá práve týmto gélom predĺžiť,“ priblížila Monika a dodala, že v rámci tejto profesie má na pláne zlepšovať sa, posúvať sa dopredu, ako aj sledovať novinky. „Trendy idú ďalej, veci sa menia a na trh prichádzajú vždy nejaké novinky.“  V našej spoločnosti ešte často platí, že manikúra je výlučne pre ženy. To však nie je pravda a tento salón  je toho dôkazom. Navštevujú ho totiž aj muži. „Tým, ktorí ešte stále váhajú,odporúčam zahodiť predsudky.“  Tento salón nájdete na Hviezdoslavovej 7 v Stropkove a objednať sa môžete aj na telefónnom čísle 0911 070 278.

-pk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.