Miro Šalap nahral novú pieseň s vystihujúcim názvom KARANTÉNA

Stropkovčana Mira Šalapa mnohí poznajú ako kaderníka, ale i speváka. Netají však, že kvôli vyťaženosti v jeho salóne, nemal v poslednom čase na hudbu veľa času. Keďže kaderníctva sú už dlhšiu dobu kvôli šíriacemu sa koronavírusu zatvorené, mal viac chvíľ na venovanie sa svojej muzike. A tak vznikol song s názvom vystihujúcim súčasnú situáciu – Karanténa.

Miro nám prezradil, že táto pieseň vznikla veľmi rýchlo, pri fľaši vína. „Môj názor na aktuálnu situáciu som vyjadril hlavne v tejto piesni. Nie som odborník, no myslím si, že treba byť zodpovedný, pretože to nie je sranda. Aj keď si mnohí zo začiatku možno mysleli, že áno. Priznám sa, že aj ja som si z toho najprv nelámal hlavu. Nič podobné som vo svojom doterajšom živote nezažil. Je to niečo nové, skúška…skúška životom, skúška ľudstva,“ priblížil svoj pohľad a dodal, že možno sme žili až príliš rýchlo. Museli sme spomaliť. Uvedomiť si, kto sme, aký je náš údel, aké máme sny. „Snáď pochopíme, aká je príroda vzácna.“

Talentovaný Stropkovčan má pred celou situáciou rešpekt a praje si, aby sme to všetci čím skôr prežili v zdraví. V závere doplnil, že túto pieseň je zatiaľ možné vidieť na YOUTUBE. „Ohlasy sú celkom prekvapujúce. Viacero médií už o tomto songu pozitívne písalo, čo ma teší,“ uzavrel.

Pieseň ti môžete vypočuť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=2rzI0Omd5g8

-pk-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.