Memoriál Alfonza Gombára ovládli domáci hráči

Posledný víkend priniesol mladým hráčom ďalšie možnosti napredovať. V sobotu sa v mestskej športovej hale odohral už 9. ročník Memoriálu Alfonza Gombára. Tradičný turnaj venovaný pamiatke dlhoročného v histórii veľmi významného funkcionára MŠK, ktorý značnú časť svojej aktivity venoval predovšetkým výchove mladých hráčov, bol aj tento rok pripravený pre kategóriu U15. Naše pozvanie prijali tri kluby a hrací systém pri štyroch tímoch maximálne vyťažil všetkých hráčov. Súčasťou turnaja bolo slávnostné otvorenie primátorom mesta a následné kladenie vencov na hrob Alfonza Gombára. Potom sa už na palubovkách roztočili kolotoč zápasov a prítomní diváci mali možnosť vidieť množstvo skvelých výkonov. Dramatickým vyvrcholením bol súboj o najlepšieho strelca, keďže až traja hráči vstrelili rovnaký počet gólov. Po penaltovom rozstrele sa najlepším strelcom turnaja nakoniec stal domáci zástupca Jakub Biľ. Dosiahnuté výsledky a predovšetkým podané výkony zabezpečili, že putovný pohár pre víťaza skončil v rukách domácich hráčov. Chceme aj touto cestou poďakovať pánovi Gombárovi ml. a celej jeho rodine za pomoc pri organizácii turnaja prípravou občerstvenia pre všetkých aktérov turnaja.
V ten istý deň vycestovali oba dorastenecké družstvá na svoj prvý prípravný zápas do Humenného. Začiatok prípravy vyšiel starším dorastencom, ktorý po dobrom výkone vyhrali rozdielom triedy. Menej sa darilo mladším spoluhráčom, ktorý tesne podľahli svojmu súperovi.
V nedeľu sa v mestskej športovej hale predstavila kategória U14. Zaujímaví súperi preverili našich chlapcov, ktorí napodobnili kategórie U12, U13 a U15 a vyhrali svoj domáci turnaj. Chlapci predviedli veľké množstvo pekných kombinácií a schuti si zastrieľali. Rodičia opäť pripravili bohaté občerstvenie a aj touto cestou im veľmi pekne ďakujeme.
V nedeľu sa na ďalšom domácom turnaji predstaví kategória U9. V mestskej športovej hale odštartuje prvý zápas o 9.00 hod. Dorast vycestuje už v piatok na ďalší prípravný zápas do Bardejova a kategória U13 bude v nedeľu súčasťou halového turnaja v Humennom.
Výsledky zápasov:
U19:
FK Humenné 2-5 MŠK Tesla Stropkov
góly: Artim 4, Slobodník
U17:
FK Humenné 2-1 MŠK Tesla Stropkov
gól: Dovičák Š.
U15:
MŠK Tesla Stropkov 7-1 & 1-1 MFK Vranov nad Topľou
MŠK Tesla Stropkov 7-2 & 4-1Slavoj Trebišov
MŠK Tesla Stropkov 1-2 & 5-1 MFK Snina
U14:
MŠK Tesla Stropkov 5-5 & 3-1 MFK Vranov nad Topľou
MŠK Tesla Stropkov 8-2 & 4-1 APPN Mielec
MŠK Tesla Stropkov 11-0 & 8-0 Partizán Bardejov WU15
-mšk-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.