Mestská halová liga má za sebou ďalší napínavý ročník

Mestská halová liga skončila 4.januára 2020. Do záverečného play off sa prebojovala štvorica Rumpeľ, Repro Elektronik, Hollywood café a Siberia. Víťažom tohto podujatia sa nakoniec stal tím Hollywood, na druhom mieste sa umiestnili chlapci zo Siberie a tretie miesto si vybojoval tím Repro Elektronik. Oslovili sme kapitánov jednotlivých tímov (od prvého až po tretie miesto), aby nám prezradili ich dojmy z celkového umiestnenia, ako aj to, čo mohli urobiť lepšie, či to, kto bol pre nich v lige najťažším súperom a prečo. Tím Hollywood café sa stal víťazom už po tretíkrát. Jeho kapitána, Viktora Bochina, sme sa opýtali, v čom vidí jeho najväčšiu silu. „Tak, ako po minulé ročníky, aj tentoraz sa stretla rovnaká partia a práve to považujem za našu najsilnejšiu stránku,“ prezradil a dodal, že tento rok bol pre nich náročný každý jeden súper, keďže kvalita mužstiev ide každým rokom hore a liga je vyrovnanejšia. „Víťazstvo sme už tradične oslávili v priestoroch, ktoré patria našim sponzorom. Ďakujeme teda majieteľom Hollywood café,“ povedal s úsmevom V. Bochin. Jakub Ličko z tímu Siberia prezradil, že každý jeden súper je niečím výnimočný. „Najviac sme ale na dno našich síl siahli práve proti Hollywoodu. Skúsenosti nám práve v tomto zápase chýbali,“ prezradil a dodal, že umiestnenie nie je až tak dôležité. „Najpodstatnejšie je, keď je šťastný divák. Vtedy sme aj my.“ Opýtali sme sa, či by niečo na svojej hre zmenili s odstupom času. „Nezmenil by som nič. O tom je futbal, nikdy neviete, aký výsledok prinesie.“ Patrik Zakovič z bronzového Repro Elektronik prezradil, že najtažšími súpermi pre nich boli tímy Hollywood café a Siberia. „Zápas o tretie miesto sme síce dotiahli do víťazného konca, avšak chlapci z tímu Rumpeľ nás taktiež dostatočne potrápili,“ doplnil.  P. Zakovič netajil, že defenzívna činnosť jeho tímu nebola stopercentná. „Myslím však, že tretie miesto máme zaslúžene a všetkým tímom gratulujeme k umiestneniu. Najdôležitejšie však je, že sme sa bavili futbalom. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník,“ uzavrel.

-pk-

Konečné poradie:

  1. Hollywood café
  2. Siberia
  3. Repro Elektronik
  4. Rumpeľ
  5. Agro Eko Team
  6. AS ROMA
  7. SAV
  8. Kusači

Najlepší hráč súťaže: Denis Potoma (Siberia), najlepší brankár súťaže: Filip Baláž (Siberia), najlepší strelci: Marek Matkobiš (Hollywood café), Frederik Varga (Hollywood café), Maroš Jaselský (Rumpeľ) – všetci po 21 gólov, najčastejšia účasť v All Stars kola: Roman Kovalčík (Repro Elektronik), Cena fair – play: Infinity. SAV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.