Vydarený prvý ročník volejbalového turnaja v Gribove

Obec Gribov nedávno žila športom. Konal sa tu oficiálne prvý ročník volejbalového turnaja pod záštitou Okresnej organizácie SNS Stropkov. Turnaj, ktorého sa zúčastnilo osem tímov zorganizovali Martin Bučko, Majo Mulík a Tibor Ďuk. Po slávnostom nástupe a požehnaní od predstaviteľa farnosti obce Bukovce prebehlo losovanie a to rozhodlo, že v skupine A na seba narazili tímy GRIBOV (A) , Team Rodina, Team z Prešova a tím z Roškoviec.V skupine B sa predstavili tímy Gribov B, Staškovce, Breznica a Team Jakuba Mulíka. Usporiadatelia svedomito pripravovali tento turnaj dva týždne pre jeho začatím. „Bola to veľká námaha s organizáciou, ako aj s prípravou ihriska, no za pomoci dobrých ľudí a štedrých sponzorov sa nám to podarilo veľmi dobre,“ priblížili organizátori a dodali, že sa tešili hojnej účasti a už teraz sa nevedia dočkať ďalšieho volejbalového turnaja, ktorý sa budú snažiť posunúť o stupienok vyššie.

Konečné poradie: 1.miesto: tím Staškovce, 2. miesto: team Rodina, 3. miesto: tím Gribov A, 4. miesto: tím Breznica, 5. miesto: team Prešov, 6. miesto: tím Gribov B, 7. miesto: tím Roškovce, 8. miesto: team Jakuba Mulíka

Organizátori ďakujú aj týmto sponzorom: predseda OO SNS Stropkov, SETL SK s. r. o. – Stanislav Soroka, CONROOF s. r. o. – Marián Kasarda, Techniques Line s. r. o. – Ján Šotik, Lesnícke činnosti – Štefan Berežný, Štefan Bučko, JAK DUB – Radko Kmiť, JACO SECURITY – Jakub Jacko, Jasmin – restaurant a cafe – Dušan Gľuz, Hollywood CAFE – Ivana Kočišová, AUTOSERVIS – Stanislav Prokopovič, Juraj Petný – starosta Nižného Orlíka, Stanislav Ďuk, Ján Mulík, pekáreň Šandal, Helená Boruvková, Pizza Borseliny. Poďakovanie patrí aj MUDr. Juliáne Petrovajovej za zdravotný dohľad, ale aj množstvu dobrovoľníkov a dobrým ľuďom.

-pk-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.