Pýtali sme sa kandidátov na post primátora mesta Stropkov

Už túto sobotu si Stropkovčania zvolia svojho primátora mesta rovnako ako aj poslancov mestského zastupiteľstva. Kandidátov na post primátora mesta sme sa opýtali niekoľko otázok,  pozrite sa na odpovede, ktoré sme dostali.

ONDREJ BRENDZA

Jedným slovom, prípadne jednou vetou povedzte, aká je Vaša najväšia výhoda oproti ostatným kandidátom, pre ktorú by si mali vybrať práve Vás?

Prednosti každého z kandidátov zhodnotia voliči, moja ponuka pre nich sú výsledky našej práce v uplynulých štyroch rokoch a volebný program pre nasledujúce obdobie.

Ak by ste boli vo voľbách úspešný, čo by bola prvá vec, ktorú by ste pre Stropkov chcel urobiť, prípadne zmeniť?

Stropkov meníme k lepšiemu už štyri roky a v tomto trende plánujeme pokračovať aj naďalej.

Čo Vás viedlo ku kandidatúre na post primátora mesta Stropkov?

Zúročiť doterajšie obdobie a pokračovať v písaní úspešného príbehu nášho mesta.

 

Ján Škurla

Jedným slovom, prípadne jednou vetou povedzte,  aká je Vaša najväčšia výhoda oproti ostatným kandidátom, pre ktorú by si mali vybrať práve Vás?

Ako už asi viete,  že do doby,  kedy som odišiel do výsluhového dôchodku,  som pracoval v službách policajného zboru na rôznych postoch, kde na ostatku som pôsobil ako riaditeľ obvodného oddelia PZ.  Po odchode z polície som vykonával súkromnú prax mediátora v sporoch, ktoré sa vyskytli medzi občanmi. Dobre poznám mentalitu obyvateľstva a doterajšou mojou činnosťou bolo vždy ľuďom pomáhať, čo si myslím,  že aj verejnosť si to dobre pamätá.

 

Ak by ste boli vo voľbách úspešný, čo by bola prvá vec, ktorú by ste pre Stropkov chcel urobiť, prípadne zmeniť?

No s touto otázkou by som viac polemizoval lebo je dvojzmyselná, alebo lepšie povedané dvojsečná. V prvom rade je dôsledne sa zoznámiť s aktuálnym stavom Mestského úradu, čo sa týka odborov ich činností a výsledkov. Po zistení všetkých pre a proti, po dôkladnej analýze situácie, zaujmem stanovisko o zodpovednosti vedúcich odborov. V ekonomickom a funkčnom odvetví preukážem akým smerom by sa mal uberať úrad.

Čo Vás viedlo ku kandidatúre na post primátora mesta Stropkov?

Ku kandidatúre na post primátora mesta Stropkov ma viedlo viac dôvodov. Najprv by som uviedol ako dôvod to, že som Stropkovčan a mám k tomuto mestu veľmi vrelý a vrúcny vzťah. Zároveň mám za povinnosť pomáhať občanom v čo najväčšej miere, podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Ďalej by som chcel, aby mesto nadobudlo takú úroveň, aká mu prináleží zo štatútu úrovne okresného mesta so všetkými vlastnosťami a výhodami pre obyvateľstvo.

-pk-

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.